Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відбудеться науково-практична конференція на тему «Архітектура і урбанізм; стан і перспективи».

22621_748908701897290_6364333437708031676_n

Це — триденна зустріч урбаністів, архітекторів, представників громади та влади, яку проводить Національна спілка архітекторів України (НСАУ). Протягом заходу хочуть визначити зміни, що відбулись з змістом та формами організації архітектури, урбаністики, регіонального розвитку України в контексті глобальних трансформацій. Як це може позначитись на майбутньому професії. З’ясувати стан та проблеми організації архітектурної та урбаністичної діяльності в контексті розвитку України. Що може зробити НСАУ щодо їх розвитку. Визначити, хто, де та як займається архітектурними та урбаністичними студіями в Україні, як можливо їх співвіднести та посилити в контексті розвитку інтелектуального потенціалу професії. Що для цього може зробити Національна спілка архітекторів України. Обговорити, як і де відбувається архітектурна освіта та просвіта в усіх її формах. Що може зробити НСАУ щодо їх розвитку.

14 травня відбудеться стратегічна сесія НСАУ, протягос якої планується визначити організаційні механізми реалізації Стратегії НСАУ. 15 травня відбудеться черговий Пленум НСАУ, що обговорить виконання рішень З’їзду НСАУ. Результати Конференції та Стратегічної сесії будуть використані при підготовці рішень Пленуму.

Зареєструватися можна тут. 


Місце: Будинок архітектора

Адреса: вул. Бориса Грінченка, 7

Дата: 13 травня

Час: 9:30

Вартість: Безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button