Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відбудеться Kiev May-Art Picnic. Це — перший травневий фестиваль і арт-пікнік, присвячений сучасному мистецтву.

10987413_1622947127927237_5636108972844143393_o

З 1 по 9 травня на Співочому полі відбудуться розважальні заходи, театральні вистави, жива музика, атракціони для дорослих та дітей, а також фуд-корти. Усього заплановано вісім тематичних зон: ART-проект БАР «СТІЙКА», конкурс графіті, їжа та напої, виставка тату майстрів, зона байкерів, купольний кінотеатр, зона відпочинку та майстер-класи.

Віталій Астахов
співорганізатор заходу

«Йшлося про open air під відкритим небом, куди можуть усі прийти, відпочити, зустрітися з друзями, відпочити на схилах, які знаходяться на Співочому полі. Хлопці, які займаються графіті запропонували додати Алею графіті. Тут вже народилася ідея створення арт напрямку. У нас є невеличкий арт air, де буде пікнік, відпочинок, веселощі та гарний концерт. Хотілося б, у першу чергу, щоб всім все сподобалося. Тим більше, що наш захід припадає на 9 травня, хотілося б щоб він сподобався і нашим захисникам, людям пенсійного віку».

На фестивалі можна буде побачити виставку сучасного мистецтва і Парк Графіті. У Парку відбудеться конкурс, темою якого є пам’ятки України. Мета – показати, що стріт-арт – це мистецтво і його основний напрямок – графіті. Graffiti Shop Graffs буде обирати конкурсантів та надасть їм необхідні матеріали.

Учасники заходу зможуть підтримати молоде українське кіно. У ART-проект БАР «СТІЙКА» будуть проводитись кінолекції з історії кіно, майстер-класи з акторської режисерської, операторської, продюсерської майстерності, перегляд та обговорення ретро-фільмів, покази сучасних українських фільмів та інше. Також тут можна буде навчитися робити настоянки за давніми рецептами, спробувати цілющі чаї, випічку та іншу їжу.

У купольному кінотеатрі покажуть навчальні та розважальні фільми для дорослих та дітей. Замість екрану використовується куполоподібна стеля. Кінотеатр-планетарій дозволить у будь-який час подивитися на зорі.

На пікніку будуть проводитися майстер-класи з живопису маслом, розпису пряників, декупажу (виріз частин з предмету та приклеювання їх на декорований предмет), малюнків хною (менді). У зонах відпочинку можна полежати у гамаках або випити коктейль у кафе.

У перші три дні на Kiev May-Art Picnic виступлять KISHE,ТАРТАК та Віталій Козловський. Вони проведуть чотирьох годинні музичні марафони. Крім них співатимуть Артем Мех, Анна Марія, Даша Суворова, Оля Цибульська, Аферистки, Олександр Павлік, Xl D’lux, OlEYNIK та інші.

У програмі:  виставка сучасного мистецтва; рекорд України на найбільшу картину з найбільшою кількістю акторів; день театрів;  день Альтернативної музики; зона кінотеатрів; три сцени з кавер групами; майстер класи скульпторів та художників; ярмарок майстрів рукоділля та hand-made; зони відпочинку; байкер зона; виставка тату салонів; зона графіті; концерт українських зірок

Квитки можна придбати тут.


Місце: Співоче поле

Адреса: вул. Лаврська, 33

Дата: 1-9 травня

Час: 11:00-22:00

Вартість: з 1 по 3 травня – 65 грн., з 4 по 9 – 35 грн. (діти до 7 років – безкоштовно)


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button