Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сьогодні у рамках архітектурного кіноклубу на науково-мистецькій платформі «Острів» покажуть фільм «Баухауз : обличчя 20-го століття».

11150844_1005414469498572_4070781710912216669_n

Баухауз – один з найвпливовіших освітніх рухів в мистецтві ХХ століття. Ця школа вплинула на сучасну архітектуру, живопис, скульптуру, дизайн і театр.Її засновники бачили своєю метою задоволення масових потреб населення і прагнули зробити промислові товари привабливими для споживача і максимально зручними.

Режисер стрічки— Френк Уітфорд, актори та персони: Фрэнк Уитфорд, Чарльз Дженкс, Кристофер Фрайлинг.

Програма клубу налічує серію документальних фільмів, перегляд яких стане в нагоді кожному, хто вивчає архітектуру або цікавиться цією сферою діяльності. Документалістика вирізняється ґрунтовною теоретичною базою, обов’язковою у навчальному процесі. Серед стрічок, запропонованих до перегляду, є загальноосвітні фільми, спрямовані на покращення розуміння архітектури в цілому, та кіно, що розповідає про видатних архітекторів і їхні споруди, про будівлі та людей, які вплинули на розвиток сучасної архітектури, зробили її такою, якою вона є зараз. Кіноклуб допоможе сформувати Вам свою думку про роль архітектора у суспільстві завдяки хорошому кіно та можливості обговорити побачене із тими, хто зацікавлений у сфері архітектури не менше за вас.


Місце: Науково-мистецька платформа «Острів»

Адреса: вул. Волинська 9/21

Дата: 5 травня

Час: 19:00

Вартість: безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button