Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23269 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

23 травня на стадіоні «Старт»  відбудеться перший соціально-благодійний захід «Дєтішнік», який згодом стане регулярним.

11235432_827866123967818_3592023348768876508_n

«Дєтішнік» — це одна з форм спілкування з дітьми та батьками, сусідами «Старту».

Мета свята – зібрати гроші на аптечку солдату. Закуповувати медикаменти буде «Ініціатива Е+Ї». Для цього діти разом з батьками напечуть солодощів та продаватимуть їх на заході.

В ініціативі «Старт» беруть участь переважно люди, які проживають поряд зі стадіоном, активісти, культурні діячі разом із об’єднанням лук’янівської громади та усі небайдужі, які вже декілька років захищають права киян на стадіон та привертають увагу до несправедливої передачі найстарішого спортивного об’єкту Києва фірмі-забудовнику «ГолденХауc».

На святі також планується збір речей для дітей-переселенців разом з ініціативою «Восток-СОС» і збір книжок для сільських бібліотек за підтримки «Фундації Дарини Жолдак», тож, якщо ви маєте, чим допомогти – приносьте.

Для дітей буде облаштована зона творчості, де вони зможуть зробити ляльку-мотанку та намалювати листівку солдатам. Для старших дітей та їхніх батьків на стадіоні проведуть заняття з йоги та майстер-клас з дитячого регбі.

Приходьте на свято. Долучайтесь до допомоги.  Запрошуйте сусідів.


Місце: Стадіон «Старт»

Адреса: dул. М. Рибалка, 2 (м. Лук’янівська)

Дата: 23 травня

Час: з 12.00 до 16.00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button