Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Комунальне підприємство “Київське інвестиційне агенство” (КІА) вивчає можливість запуску конкурсу на організацію перших станцій міського велопрокату (public bikes), пишуть на сайті Асоціації велосипедистів Києва.

Раніше встановлення таких станції обговорювали у Львові.

КІА вивчає ринок постачальників обладнання та операторів, які можуть зацікавитись появою такого прокату у Києві. Прокат пропонується запускати у прив’язці до велосипедного маршруту “Європейська площа – ж/м. Троєщина”. Компанія NextBike Ukraine – перша компанія-оператор систем міських велопрокатів в Україні, запропонувала попередню карту розміщення станцій у місті.

Screen-Shot-2015-05-20-at-11.45

Натискайте на зображення і дивіться інтерактивну карту

Наразі, у попередніх планах КІА до кінця року оголосити інвестиційний конкурс і обрати оператора міського велопрокату і розміщення станцій наступного року.

Карта попередня, потребує доопрацювання та деталізації, проте вже зараз важливо зрозуміти думку мешканців щодо територіальних приорітетів, які пропонуються у цій схемі (переважно, ж/м. Троєщина та центральна частина Києва).

Свої коментарі можна залишати на офіційній Фейсбук-сторінці Асоціації велосипедистів Києва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button