Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23428 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відбудеться 11 міжнародний фестиваль «Tattoo Collection 2015». Захід присвячено мистецтву татуювання, пірсингу та боді-арту.

YBDjyy_600w_350h

«Tattoo Collection 2015» об’єднує творчих людей, які не бояться експериментувати. Тату присутнє у повсякденному житті і вже давно вийшло за рамки субкультур. Метою заходу є підвищення статусу мистецтва татуювання. Фестиваль не має аналогів у арт просторі. Кожного року на ньому збираються більше, ніж десять тисяч людей. Цього разу очікується 150 татуювальників зі всього світу, тому найсміливіші зможуть зробити собі тату чи пірсинг у майстра безпосередньо на місці.

На фестивалі буде проводитися конкурс художників, танцювальні та театральні постанови, виступи рок-гуртів, лазерне шоу та відкриття мотосезона байкерами. У програмі також лицарські бої, приготування їжі за старими рецептами, перегляд фільмів молодих режисерів, відпочинок під відкритим небом, комп’ютерні та настільні ігри, та конкурс графіті.

Зі спортивної програми будуть змагання з паркуру, BMX, ролер та джампер спорту, скейтбордингу, виступи з пол денсу та молодіжний джим.

Для охочих буде проводитися конкурс на кращу роботу. Переможець отримає кубок «Golden Machine». Також відбудеться конкурс на кращий ескіз татуювання та боді-арту. Майстри зможуть відвідати майстер класи з художнього татуювання та перманентного макіяжу. Відомі бренди обкладення для тату такі, як Cheyenne (Германия), Еternal Ink (Германия), Intenze (США), Workhouse (Польша) представлять свою техніку, яку можна буде придбати.

Програму і учасників можна подивитися тут і тут.

Квитки можна придбати за посиланням.


Місце: Арт-завод «Платформа»

Адреса: вул. Беломорська, 1

Дата: 22-24 травня

Час: 11:00-23:00

Вартість: 195 грн.


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button