Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Києві відбудеться перше свято домашніх улюбленців #MyPet. На захід можуть приходити не лише власники тварин, а й усі, хто тільки планує їх заводити. Хазяїни собак та котів знайдуть, чим зайняти себе та свого улюбленця. Вперше господарі матимуть змогу відпочивати разом з чотирилапими.

11113387_1643909575843050_1781633490972487431_o

Фестиваль передбачає не тільки розважальну програму, а й освітню. Власники тваринок зможуть прослухати корисні лекції про улюбленців та отримати поради від юристів. Ті, хто хоче завести тваринку, зможуть це зробити. Також кожен гість отримає безкоштовний набір відповідального власника (пакети «бомбосхованки»).

 

наконечный

Олександр Наконечний
(голова Правління СК «Країна»)

«СК «Країна» організовує свято домашніх улюбленців для того, щоб привернути увагу містян до питання культури власника кота чи собаки у місті. На заході передбачено великий соціально-освітній блок. Наприклад, можна буде послухати лекції юристів, які спеціалізуються на питаннях захисту прав тварин та регулюванні майнових інтересів власників котів і собак. Розкажемо про правила комфортного співіснування людей, котів та собак у місті: як потрібно виховувати своїх звірят, що їм необхідно для здорового життя, як підібрати раціон улюбленцю. Передбачено велику шоу-програму від навчених тварин та дресерувальну площадку для тих, хто не вміє виконувати команди. Кінологи й фелінологи розкажуть, що потрібно для соціалізації малечі та як виховувати нового члена родини, якщо кота чи собаку взяли з притулку вже дорослим. До речі, про притулки для тварин. Ми не стоїмо осторонь цієї проблеми, тому долучаємо комунальні заклади для котів і собак, вони матимуть змогу розповісти про своїх вихованців, презентувати їх майбутнім новим господарям. Наша задача максимум – передати у родини хоч невелику кількість тварин з притулків прямо на святі. Ми приділимо увагу проблемі, яка стосується не тільки власників котів і собак, а й тих мешканців, які не цікавляться тваринами взагалі – чистота вулиць і парків після вигулу чотирилапих».

Тематичні зони:

У локації на Алеї Ветеринарної медицини й у Будинку Лекцій та Майстер-класів фахівці розкажуть лекції, проведуть майстер класи щодо утримання тварин (харчування, виховання, догляд), а юристи – проконсультують. Також тут можна буде чіпувати чотирилапого та безкоштовно пройти медичний огляд кота або собаки.

На Місцевому ринку можна придбати корм, екіпіровку, іграшки, одяг, косметику, медичні препарати для свого улюбленця.

У готелі «Вірний друг» ті, хто ще не мають домашньої тваринки зможуть поспілкуватися з власниками притулків та завести кота або пса.

Безкоштовно відвідати півгодинний урок дресури можна на Площі дресури (попередня реєстрація). Грумери на Алеї краси безкоштовно зроблять зачіску вашому чотирилапому другові.

Головна Площа пропонує взяти участь у різних конкурсах та змаганнях: показ мод, де моделлю буде улюбленець (попередня реєстрація), конкурс костюмів для вас і тваринки (попередня реєстрація), конкурс з молодими хендлерами (ті, хто займаються показом тварин на виставках) на найкраще дефіле, конкурс на кращий танець з котиком або песиком, конкурс на найдовший хвіст, конкурс на спритність з чотирилапим та інше.

У шатрі на Площі Котиків можна подивитися котиків від розвідників та змагання аджиліті (проходження перешкод твариною).

Дітям не доведеться сумувати, адже у Провулку Дитячому працюватимуть аніматори. У куточку канес-терапії дітлахів очікує єдина в Україні собачка, що вміє працювати з наймолодшими. Ветеринарний госпіталь «Фауна-сервис» проведе курс «Юний Ветеринарний Лікар». Усі діти разом з ветеринаром обстежать іграшкового песика, навчаться користуватися мікроскопом та розпізнавати рентгенівські знімки. За цю роботу малюки отримають сертифікат та значок юного лікаря. «MasterZoo» влаштує виставки «Моя перша тваринка» та «Підводний світ півників», на котрих діти дізнаються більше про рибок та інших звірів. Також малечу очікує фотосесія з домашніми улюбленцями.

Крім цих зон свято пропонує завітати до Бульвару Сильних Тат і розважитися чоловікам, Бульвару Комфорту і відпочити та Фуд Проспекту щоб поїсти. Ще очікується урочисте відкриття, шоу від собак рятувальників та циркових песиків, аджіліті – виступ тренованих котів та проходження квесту з тваринкою.

Не забувайте дотримуватися правил безпеки: усі песики повинні бути на повідку, а великі собаки – ще й у наморднику, вхід для улюбленця – тільки з ветеринарним паспортом, також буде проводитися візуальний та мануальний ветеринарний догляд, тваринка повинна мати вакцинацію.

Зареєструватися можна тут через Facebook або e-mail.


Місце: Національний комплекс «Експоцентр України»

Адреса: просп. Академіка Глушкова, 1

Дата: 28 червня

Час: 11:00-20:00

Вартість: безкоштовно


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button