Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У ці вихідні відбудуться зустрічі, присвячені екології. Заходи пройдуть у парку імені Пушкіна під гаслом «Будь еко!». У суботу обговорять проблему енергоефективності, а наступного дня – пластику і поліетиленових пакетів.

Тепло-у-моєму-домі-лого

На першій лекції «Тепло і економія у вашому домі» фахівці дадуть відповідь на питання теплозбереження. А саме – краще відключитися від централізованого опалення чи ні; що робити, якщо ЖЕК відмовила у встановленні лічильників; чому коли на вулиці плюсова температура, не вимикають опалення. Поговорить про це все Ольга Ваганова, керівник проекту «Своє тепло».

У рамках лекції відбудеться конкурс «Тепло у моєму домі. Секретні матеріали» для студентів та старшокласників. Вони проведуть розслідування чи ефективно використовується електроенергія в будинках та у зв’язку з чим людям доводиться переплачувати.

Еко-вихідні завершить Маріанна Бойко семінаром «104 дні без поліетилену». Вона розповість про те, як змінилося її життя після відмови використовувати пластик.


Місце: Парк імені Пушкіна

Адреса: просп. Перемоги, 40

Дата: 13-14 червня

Час: 13:00-14:00

Вартість: безкоштовно


 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button