Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відбудеться фестиваль науки, техніки та мистецтва. Make It Show створений для творчих та активних людей, яким подобаються технології, інновації, мода, музика. На тематичних зонах гості зможуть відвідати різноманітні майстерні, лекторії,  подивитися художні інсталяції, послухати виступи музичних гуртів.

MakeItShow_PartnerGroup_v2

Фестиваль нараховує декілька тематичних зон: Kidzzz-zone, Стартапи, Головна сцена, Майстерні, Open-air лекторій, Майстер класи, Експо-зона, Art space, Вулична їжа, Зона супергероїв та Urban sport track. Усіх їх можна об’єднати за трьома напрямками – наука, поп-арт і сучасні технології.

makeitsow_map

Освітня програма передбачає майстер класи з робототехніки, виставку інноваційних гаджетів: від літаючих дронів до роботів, галерею українських стартапів для потенційних клієнтів. На відкритому лекторії можна прослухати доповіді про те, як досягти успіхів, якщо є ідея, але не вистачає досвіду. А діти з батьками побачать наукові вистави від Експериментаріуму, Лабораторії наукових розваг «Весела наука» та Тесла-шоу.

На заході буде світлове та неонове шоу, відео-меппінг (аудіовізуальне проектування зображення на об’єкт), жива музика на Big Bang Party та українська від радіо ПЮРЕ. Сучасні українські митці презентуватимуть свої картини, скульптури та арт-інсталяції. Гостей фесту зустрінуть справжні супергерої, в костюми яких зможуть переодягнутися усі охочі на костюмерному майданчику. Покуштувати страви запропонує «Уличная еда», на території працюватимуть ігрові бари та лаундж зони.

Повну програму можна подивитися тут. Квитки можна придбати за посиланням.


Місце: арт-завод ПЛАТФОРМА

Адреса: вул. Біломорська, 1а

Дата: 27-28 червня

Час: 11:00-23:00

Вартість: 80-280 грн., діти до 7 років – безкоштовно


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button