Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23471 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У київських парках з’явиться навігація. Цими вихідними усі охочі разом з Агентами змін та Київськими парками розроблять пілотний проект для парку Пушкіна. Така навігація стане основою для інших столичних парків.

парк

Агенти змін – волонтерське об’єднання, яке розробляє зручну навігацію для Києва. Нещодавно вони презентували нову схему ліній метрополітену.

На цих вихідних у парк Пушкіна запрошуються дизайнери на unplugged workshoр, щоб прописати можливі сценарії та точки прийняття рішень, визначити потреби людей для кожної з точок, дослідити локацію та аудиторію, виготовити прототипи вказівників для парку та протестувати їх на місці.

З собою потрібно взяти олівець та блокнот. Запрошуються й ті, хто допоможе реалізувати цей проект і розповсюдити його по всіх парках міста. МІсце зустрічі позначено нижче. Зареєструватися на воркшоп можна за посиланням.


Місце: Парк імені Пушкіна

Адреса: просп. Перемоги, 40

Дата: 4-5 липня

Час: 10:00-18:00

Вартість: безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button