Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У четвер другого липня КП «Київреклама» спробувало демонтувати незаконну рекламну конструкцію на фасаді Українського дому.

Screen-Shot-2015-07-07-at-10.43.39-AM

Тільки но до входу будівлі під’їхала спецтехніка, в’їзд загородив директор Українського дому Юрій Стельмащук разом з чоловіками у камуфляжній формі без упізнавальних знаків, повідомляють активісти зі спільноти #Чистыйстолб.

Директор будівлі зазначав, що у нього є документи на розміщення рекламної конструкції й він їх може показати, але не тут і не зараз. Оскільки, з його слів, документи є, комунальні служби, у яких дійсно є документація, яка підтверджує законність і правомірність їхніх дій, не має права заїжджати «на приватну території державної власності». Директор зазначив, що любий охочий може повісити свою рекламу на Українському домі й він готовий надати таку можливість.

Протидія тривала декілька годин, після чого стало зрозуміло, що незаконну рекламу не демонтують. Працівники КП «Київреклама» викликали міліцію, було складено необхідні протоколи й отримані підтвердження того, що Юрій Стельмащук усіляко перешкоджали виконанню робіт з демонтажу.

Фото: #Чистыйстолб

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button