Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23470 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В суботу, 11 липня на Трухановому острові відкривається культурний проект «Повітряна бібліотека». 

vozdushnaya-biblioteka-art

Це — оригінальний варіант кроссбукінгу на відкритому майданчику на березі Матвіївської затоки. Протягом липня тут малюватимуть художники-учасники пленеру «Трансакции», які стали першими відвідувачами бібліотеки. Крім полиць з книгами, куточок кроссбукінга облаштували підвісними гойдалками.

Юлія Нужина, куратор проекту: «Мені дуже приємно, що вже є перші враження від нашої бібліотеки, ще й такі хороші, ще й від художників. На ідею мене наштовхнула романтичність самого місця. І я рада, що знайшла такого творчого виконроба, Івана Сафонова, який зміг розвинути мої мрії і втілити ідею. Ну і звичайно, вдячна меценату Сергію Ткаченко, який допомагає нам у творчих задумах».

Відкриють «Повітряну бібліотеку» поети: мистецькі квартирники «ЗвіЧАЙні вірші» представлять новий формат своїх мелодекламації «Рімі и ритми», а на сцені-кораблі виступатимуть — Ірина Шувалова, Том Сойєр, Олександра Шаліна, Оксана Боровець та інші.

Гості заходу зможуть малювати і залишати свої думки на паркані. Пленер і пов’язані з ним заходи проводяться на території арт-резиденції Берег.


Місце: Труханів острів. База «Зеніт». Арт-резиденція Берег знаходится на території бази «Зеніт».

Дата: 11 липня

Час: Відкриття о 18:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button