Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23271 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Департаменті містобудування та архітектури в рамках заходу «Департамент відкриває двері» відбудеться презентація проекту-переможця архітектурного бліц-конкурсу на визначення кращої концепції організації громадського простору на Контрактові площі. Проект представлятиме команда молодих архітекторів та урбаністів з Buro-o.

Проект переможців має назву «Київська вітальня». Він передбачає облаштування на Контрактовій площі підземного археологічного музею, перетворення частини вул. Сагайдачного на пішохідну, озеленення, нове освітлення та створення комфортного громадського простору, включно з велосипедною інфраструктурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як громада змінює місто? Приклад Контрактової площі

Screen-Shot-2015-07-10-at-2.23.04-PM

Нагадуємо, інший проект цього ж бюро отримав першу премію у третій номінації відкритого міжнародного конкурсу «Територія Гідності».

Зображення: Сергій Фарлей


Місце: Департамент архітектури та містобудування КМДА

Адреса: вул. Хрещатик, 32, зала на другому поверсі

Дата: 13 липня

Час: 18:30

Вартість: Вхід вільний


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button