Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відбудеться Самальот_фест, спрямований на те, щоб молодь звернула увагу на українську авіацію, дізналася про її історію, сучасний стан.

самальот2

Місцем проведення Державний музей авіації обрали недарма. Він нараховує більше, ніж 70 експонатів повітряної техніки. Тут є літальні апарати різних поколінь: пасажирські АН, винищувачі часів Другої світової війни, протичовнові гідролітаки (амфібії), найбільший гелікоптер у світі МІ-26, а також ракети, двигуни та озброєння.

павло вернік

Павло Вернік
(керівник відділу маркетингу івент-агенції ІКРА)

«Основа нашої ідеї – це поєднання розваг та активного відпочинку з освітою та дитячим розвитком. Проаналізувавши ринок київських заходів ми вирішили створити унікальний по своїй суті фестиваль, на якому б ми в ігровій та веселій формі привернули увагу дітей та молоді до української авіації, її нинішнього стану та перспектив, а також до різних авіапрофесій. На кожних вихідних в Києві проходить безліч різноманітних заходів, але з нашої точки зору дітям не вистачає заходів, націлених на їх розвиток та проф орієнтацію, саме тому наша команда вирішила зробити перший #Самальот_fest».

Фестиваль розрахований не тільки для дорослих, а й – для дітей. Для маленьких підготовані екскурсії, лекції, квести від льотчиків, авіаконструкторів та парашутистів. Кожен зможе відчути себе пілотом, бортпровідником або механіком, оскільки всі експонати будуть відкриті для відвідування. Крім реальних апаратів можна спробувати керувати дронами та авіасимуляторами, зібрати свій літачок із заготовлених деталей. У зоні Експерементаріуму гостей познайомлять з основами фізики польотів, хімії в авіабудівництві й аеродинаміці на прикладах готових моделей.

САМАЛЬОТ1

Відпочити можна буде біля озера у зоні пікніків з вуличною їжею або дивлячись фільми у кінотеатрі, також пограти у спортивні ігри, запустити повітряних зміїв, подивитися на стрибки парашутистів, потанцювати у піні на дискотеці Тут також можна придбати одяг та аксесуари від українських дизайнерів.

Усі розваги на території фестивалю – безкоштовні, заплатити доведеться лише за вхід.

Програма фестивалю:

– Екскурсії, лекції та квести від льотчиків і авіаконструкторів;

– Стрибки парашутистів, польоти на повітряній кулі та запуски повітряних зміїв;

– Авіасимулятори, керовані дрони, Експеріментаріум і безліч інших тематичних активностей;

– Спортивні та відео гри;

– Пінна дискотека;

– Вулична їжа і зона пікніків біля озера;

– Висадка величезного герба України із квітів;

– Виїзний кінотеатр, стрибки на батутах, електромобілі, сігвеї, шоу-програма.


Місце: Державний музей авіації України

Адреса: вул. Медова, 1

Дата: 11-12 липня

Час: 11:00-21:00

Вартість: дорослим – 100 грн.; дітям до 14 років та льотчикам – безкоштовно; школярам та студентам – 75 грн; пенсіонерам – 50 грн.


Квитки можна придбати тут. Ціни вказано за один день фестивалю.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button