Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23462 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

“Хмарочос” продовжує щопонеділка розповідати про найгучніші виклики, ДТП, затримання та інші події, за участі Патрульної поліції Києва.

Статистика

За інформацією на офіційній сторінці Патрульної поліції, адміністративних правопорушень в столиці поменшало майже на половину. Минулого тижня інспекторами було зафіксовано на 38% менше адмінправопорушень в порівнянні з попереднім. А оформлень порушень ПДР за аналогічний період збільшилось на 34%.

Табельна зброя

bigstock-Angry-Dog-With-Bared-Teeth-6826784

Минулого тижня поліцейські вперше використали табельну зброю. Довелось стріляти у собаку, який напав на одного з поліціянтів. Агресивна тварина кидалася на перехожих і загрожувала життю та здоров’ю громадян, а згодом і наряду поліції. Правоохоронець знешкодив собаку кількома прицільними пострілами. Інцидент стався на вулиці Райдужній. Копи проїжджали повз та зробили зауваження хазяїну собаки, але той не відреагував. Згодом тварина почала агресивно себе вести.

Оштрафувати депутата

Патрульна поліція Києва оштрафувала народного депутата Володимира Парасюка в самому центрі столиці. Нардеп проїхав на Хрещатику на червоне світло, за що і отримав штраф у 435 грн. Як стверджує сам депутат, це було частиною журналістського експерименту.

Водій погрожував зброєю

Поліцейський патруль також затримав водія, який направив на них пістолет через зауваження прибрати неправильно припаркований автомобіль. Проїжджаючи повз магазин «Novus» у Деснянському районі Києва, поліцейські звернули увагу на автомобіль, припаркований з порушенням.

Затримання квартирних крадіїв

police

17 липня, в Печерському районі патрульні отримали виклик по вулиці Щорса. Патруль прибув на місце менш ніж за три хвилини. Чоловік, який викликав поліцію, повідомив, що в нього в квартирі злодії. Інспектори одразу викликали підкріплення, але вирішили не зволікати та піднялися до квартири разом з власником.

Побачивши викручений замок на вхідних дверях, патрульні зайшли до приміщення й попередили зловмисників, що їх виявлено та запропонували здатися добровільно. Обшукавши всі кімнати, в останній поліцейські побачили двох молодиків. Злодії не чинили опору та на вимогу поліції лягли на підлогу.

Веб-серіал про поліцейських

Гумор на останок. Коміки з “Мама хохотала” зробили невелику комедійну замальовку про життя нових патрульних.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button