Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

“Хмарочос” продовжує щопонеділка розповідати про найгучніші виклики, ДТП, затримання та інші події, за участі Патрульної поліції Києва.

Дивіться також: Поліція почала евакуйовувати неправильно припарковані автівки. Відео

Протистояння у Маріїнському парку

Найгучнішою історією минулого тижня стало протистояння у Маріїнському парку між пенсіонерками, які вигулювали собак та скейтерами.

Новая полиция и молодое поколение!Вчера дети в Мариинском парке катались на скейте. А в это время пожилая старушка выгу…

Posted by Владимир Гончаров on Wednesday, July 29, 2015

Всі водії однакові

Також очевидці сфотографували поліцейських, які зупинили та оштрафували водія автівки марки Maybach.

11816889_10207610577367153_8715470805718746127_n

Один з патрульних прокоментував це у Фейсбуці наступним чином: «Нам все одно, яка у вас автівка. Всіх водіїв ми бачимо однаково».

Офіційна статистика та інфографіка

Також, за офіційною статистикою, у міліцію стали звертатись удвічі більше, порівняно з 2014 роком. Представники нової поліції роблять висновок, що це свідчить про підвищення рівня довіри киян до правоохоронних органів. Як приклад, на офіційній сторінці Патрульної служби у Фейсбуці наводять таку історію:

«Полісмени –немов універсальні солдати. Певно, саме такої думки про них деякі громадяни. Адже, розгубившись та запанікувавши, вони вирішують довіриться саме їм. Наприклад, на світанку житель вул. Маршала Тимошенко викликав наряд, бо не міг потрапити у власну домівку. Поліцейські, які оперативно прибули на місце, заспокоювали заявника, доки викликана ними служба відкриття дверей справлялася із замком».

Крім цього, на сайті МВС з’явилась інфографіка про стан створення підрозділів патрульної поліції у регіонах:

PM661image001

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button