Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Голосієві відкриється виставка «АртПоле: приховані світи» у рамках проекту SUM OF SUN. Кожної суботи з 15 по 29 серпня тут відбуватимуться кінопокази, екскурсії та музичні концерти.

15 серпня у Довжеко-Центрі відкриють виставку «АртПоле: приховані світи», покажуть фільм «Еротикон» у супроводі музичного гурту з Праги FORMA, представлять проект «Двійники» — серія фотографій зіставлення лендарт-об’єктів з різних куточків України на перетині urban та natural територій існування. З даху Довженко-Центру, на який можна вийти з експозиційної зали, відкривається вид і на багатоповерхівки, і на ліс, що допоможе краще відчути тонкі, але надзвичайно важливі, відмінності. Вхід на захід за реєстрацією.

DSC_0470

22 серпня у астрономічній обсерваторії НАН України можна буде поспостерігати за зоряним небом, подивитися документальну стрічку «Ніч зникає» та відвідати екскурсію. Крім цього чеська мисткиня Зузана Ружикова представить марледруки (gauze-prints). Техніка полягає у тому, що художниця робить відбитки різних поверхонь стін і по-художньому їх опрацьовує. Свій об’єкт готує також Андрій Гуренко (Україна) й інші художники. Ця частина проекту матиме продовження у Празі, де Мирослав Вайда проведе серію воркшопів зі створення об’єктів у просторі для мешканців району Карлін, що доглядають за парком Pristav 18600 на березі Влтави. Попередня реєстрація тут.

DSC_0472

Останньої суботи виставка закриється, а гурт Port Mone презентує свій альбом «Thou», який записали у лісі. Музиканти перевезли туди усю необхідну апаратуру, де й відбувся запис композицій, що «…здається, повністю увібрав в себе атмосферу цього дивного пленеру… співіснування двох музик — природної і створеної людиною».


Місце: Культурний кластер Довженко-Центр; Головна астрономічна обсерваторія НАН України

Адреса: вул. Васильківська, 1; вул. Заболотного, 27

Дата: 15 серпня; 22 серпня; 29 серпня

Час: 18:00; 19:00

Вартість: 15 та 22 серпня – безкоштовно; 29 серпня – 100 грн. та 120 грн.


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button