Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23399 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

19 серпня у Києві відбудеться зустріч з лондонським дизайнером Михайлом Обрізків, який поділиться своїм досвідом роботи та створення проектів в одному з лондонських Maker spaces та поговорить про культуру мейкерів вцілому.

11844136_1170582542971583_701321562_n

Maker space – це креативний простір, що будується на принципах філософії DIY (Do it yourself – зроби сам), де люди працюють над своїми проектами, поділяючи інструменти, ресурси та знання. Тому такі креативні майданчики відіграють ключову роль у створенні комунікаційних хабів для генерування ідей та проектів за допомогою цифрових та традиційних крафтових інструментів.

Лондонский мейкер, дизайнер та засновник OpenDesignSchool.co.uk, Михайло Обрізків, поділиться своїм досвідом роботи у maker spaces, зробить короткий екскурс у історію та розповість, як завдяки впливу таких просторів змінюється освіта, економіка та суспільство, а також запрошує подискутувати щодо культури мейкерів в нашій країні.

В рамках лекції відбудеться презентація нового простору та освітньої платформи, яка включає в себе принципи DIY-культури і розвиває нову креативну інфраструктуру для створення соціально-культурних проектів та колаборацій на базі арт-заводу і коворкінгу «Платформа».


Місце: Платформа арт-завод, галерея «Космос» біля Коворкинг “Платформа”

Адреса: Біломорская, 1, ст.м. Лісова

Дата: 19 серпня

Час: 20.00-22.00

Вартість: Вхід за реєстрацією.


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button