Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23399 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
10-Kyiv-GP-20-09-dlya-A3

27 серпня 2015 оку відбудуться депутатські слухання щодо нового Генерального плану м. Києва. Відповідне розпорядження підписав секретар Київради Олексій Рєзніков 21 липня.

З проектом Генплану, який буде розглянутий незабаром, можна ознайомитись за посиланням. Документ буде діяти до 2025 року, якщо буде прийнятий Київрадою.

Наприклад, проектом передбачено будівництво нової, четвертої, лінії метрополітену та створення систему річкового транспорту. Крім того, за новим генпланом, у найближчі 10 років практично не планується будівництво нових трамвайних ліній.

Також планується будівництво 8 тунелів, серед яких три – під Дніпром та один, який починається в районі стадіону “Олімпійський” та закінчується виїдом на Надніпрянське шосе недалеко від станції метро «Дніпро».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button