Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві з 19 по 27 вересня проходитиме Другий київський Urban Fest (KUF2). Kyiv Urban Fest – це площадка для дискусій, обміну досвідом та об’єднання зусиль міських ініціатив.

Цього разу головною темою івенту стане розробка стратегії міста Києва. На фестивалі кияни та спеціалісти з розвитку міста зможуть подискутувати про те, які проекти мають бути реалізовані в рамках цієї стратегії, а міські активісти зможуть знайти однодумців та ресурси на втілення своїх проектів у життя.

korni-anons

KUF2 – це продовження Першого київського Urban Fest, який відбувся 28 лютого та 1 березня у G13 Project Studio і за два дні зібрав більше 1000 небайдужих киян та гостей з інших міст для обговорення численних тем, пов’язаних з розвиток міста та міським активізмом.

KUF2 базуватиметься у Центрі культури та мистецтв Національного технічного університету «КПІ» (ЦКМ КПІ). Тут будуть проходити лекції, дискусії, виставки та інші види активностей, запланованих кураторами та організаторами фестивалю.

drevo-anons

Цього разу на фестивалі буде представлено 12 напрямків. Ми будемо знайомити вас з ними та з їхніми кураторами впродовж місяця, який залишився до початку KUF2.

Також на фестивалі буде проведена дводенна виставка технологій і рішень для міста Urban Tech. Це бізнес-майданчик ефективних рішень, інструментів і технологій, які розвивають місто і допомагають ефективно управляти ним. Докладніше ознайомитись з програмою виставки можна за посиланням.

Слідкуйте за анонсами, щоб дізнаватись подробиці Другий київський Urban Fest.


Місце: ЦКМ КПІ

Адреса: Проспект Перемоги, 37

Дата: 19-27 вересня

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23265 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button