Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Завтра у «Національному музеї народної архітектури та побуту України» в Пирогові розпочне працювати лабіринт просто неба у кукурудзі — Labirudza.

У кукурудзяному полі, площею 6000 квадратних метрів прокладені стежини, вистелені сіном. Висота рослин — приблизно півтора метра, тому зараз розвага призначена для дітей та підлітків. Спочатку планувалося, що кукурудза досягне 3,5 метрів, але на заваді стала несприятлива погода.

[metaslider id=10690]

Під час проходження Labirudza  діти зустрічають живих кроликів, маленького поні, кіз чи лялькове опудало. Загалом відвідувачі проходять лабіринт за п’ять хвилин, але потім повертаються назад і можуть гратися там протягом години.

Лабіринт у кукурудзі — це традиційна американська розвага, яка проводиться ледь не в кожному штаті на фермах напередодні свята урожаю.

1513725_1548007702103717_2807997090636544015_n

Анатолій Осадчий,

організатор розваги

«У дитинстві я бачив схожі лабіринти у американських фільмах. Згодом дізнався, що у США таку розвагу організовують ледь не в кожному штаті на фермерських угіддях до свята врожаю. І мені захотілося організувати щось подібне в Україні.

Labirudza — перший проект такого типу. З його допомогою я намагаюся заохочувати відвідувачів приїжджати до Пирогова. Гроші, отримані від продажу квитків, ми спрямовуємо на благочинність, зокрема, допомогу переселенцям.

Я сподіваюся, що наступного року вдасться виростити кукурудзу потрібної висоти. Ми плануємо облаштувати набагато більшу територію і відкрити такий лабіринт для дорослих».


Місце: Національний музей народної архітектури та побуту України. Селище Пирогів.

Дата: Відкриття 28 серпня

Час: П’ятниця 15:00-18:00; Субота 11:00 -18:00; Неділя 11:00-18:00

Вартість: 30 гривень


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button