Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На арт-заводі «Платформа» відбудеться фестиваль «Белые ночи». Головною особливістю фестивалю буде його музичне наповнення — гратимуть 15 українських та іноземних діджеїв.

White-nights

Pre-party «Білих ночей» розпочнеться по дорозі до арт-заводу «Платформа» — організатори запустять party bus, який збиратиме тусовщиків зі всього міста і везтиме їх на вечірку. На території арт-заводу гості зможуть пригоститися безкоштовним напоєм — просекко і шампанським.

Найбільша площа арт-заводу «П’яцца» перетвориться на кінотеатр просто неба.

На вечірці «Білі ночі» відбудеться: ексклюзивне шоу трансформерів, вечірка на даху, виступи дівчат на пілоні, майстер-клас з тверку та уроки зі скретчингу від діджеїв.

Їжею забезпечуватимуть 40 учасників фестивалю вуличної їжі.

Tugashev1Роман Тугашев

організатор фестивалю «Уличная еда» і вечірки «Білі ночі»

«Нічні формати заходів стають все популярнішими у світі: це і нічні розпродажі, ярмарки, вечірки просто неба. Цього разу нашою основною метою є здивувати публіку, показати себе з іншого боку. Ми хочемо вивести людей з душних клубів на свіже повітря і запропонувати їм ширший асортимент розваг».


Місце: арт-завод «Платформа»

Адреса: вул. Біломорська, 1

Дата: 4-5 вересня

Час: 20:00-06:00

Вартість: 100 гривень


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23395 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button