Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У ботанічному саду імені Гришка відбудеться «Велике грузинське застілля».

Захід присвячено 125 річчю ТМ мінеральної води «Боржомі». На застіллі можна буде скуштувати хачапурі, хінкалі, сир та інші національні страви, а також випити вина. Тут відбудуться кінопокази грузинських фільмів, майстер-класи ковалів та гончарів, уроки грузинської мови та каліграфії, а також танці — мтіулурі, картулі, лезгінка.

VzY312Lxxl4

Головна мета організаторів — створити на території ботанічного саду маленьку Грузію, особливо коли дозволяє ландшафт.

Велике застілля відкриється на території Гірського саду. Це мальовниче місце нагадує кавказькі пейзажі, як зазначає директорка парку, Наталія Заіменко. Вхід на свято буде безкоштовним, але за вхід на територію ботанічного саду потрібно буде заплатити 30 гривень, як і раніше. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на придбання нових рослин для зони з виноградом.


Місце: Національний ботанічний сад ім. Гришка

Дата: 26-27 вересня

Час: 11:00-20:00

Вартість: Вхід на територію саду – 30 грн


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button