Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В рамках урбаністичної школи CANactions School відбудеться триденний воркшоп з аналітики конфліктів та їхнього діаграмування. Воркшоп “Political Equator: Ukraine” має на меті виявити місцеві урбаністичні конфлікти й, виходячи з них, переосмислити інструменти й стратегію інтервенцій у містах регіону.

Організатори запрошують фахівців та дослідників у сфері архітектури, урбаністики, дизайну, політології, соціології, культурології, антропології, економіки і права, у фокусі діяльності яких є місто, а також учасників “низових” ініціатив, воркшоп “Political Equator: Ukraine” під кураторством одного з найкращих урбаністів США Тедді Круза [Teddy Cruz] та його колеги, політичного теоретика і дослідниці Фонни Форман [Fonna Forman], який відбудеться з 4 по 6 жовтня у Києві.

12039330_936095253122703_6691529666561499812_n

Тема воркшопу сьогодні є особливо актуальною для України через гібридну війну на Сході країни, яка визначає характер суспільного життя не лише у містах і поселеннях, які безпосередньо знаходяться в епіцентрі військових дій і прифронтовій зоні, а й у країні в цілому.

“Political Equator: Ukraine” є продовженням дослідження Political Equator, яке здійснюють куратори в рамках UCSD Blum Cross-Border Initiative, зокрема у прикордонному районі Тіхуана [Мексика]/Сан-Дієго [США], а також у інших зонах політичних та середовищних конфліктів світу на межі зовнішніх та внутрішніх кордонів.

Воркшоп складатиметься з серії лекцій, читань, а також обговорень учасниками воркшопу та запрошеними експертами ключових питань і проектів Estudio Teddy Cruz + Forman з точки зору урбаністики та політики, оцінки локальних урбаністичних, історичних процесів в Україні, соціального та політичного низового активізму. Куратори воркшопу навчатимуть теорії і практики застосування методу діаграмування конфліктів, з допомогою якого можна формувати концепції, стратегії, критичні інтерпретації локальних процесів як передумову подальшій архітектурній, урбаністичній та художній практик.

Вартість участі у воркшопі становить 500 грн. Учасники воркшопу працюватимуть у міждисциплінарних групах по 3-4 особи. Вільне володіння англійською – обов’язкове.
Для участі у відборі потрібно надіслати резюме (CV) та заповнити анкету за посиланням.

CV надсилайте на [email protected] до 23 ВЕРЕСНЯ 2015 року.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button