Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

27 вересня у Сквері Небесної сотні відбудеться завершальний день KUF2.

Програма АРТ-ВРОЖАЙ триватиме з 11:00 до 21:00 у Сквері Небесної сотні (проект Місто-сад). Це локація останнього дня фестивалю про Київ обрана не випадково: Сквер – один з найвідоміших міських проектів, саме у Сквері створено перший громадський город в центрі міста, саме у Сквері зіркою стріт-арту Алешандре Фарту aka Vhils створено монументальний барельєф Сергія Нігояна.

12021910_10152713737004229_160761973_n

Робота в рамках заключного дня Другого Київського Urban Fest буде вестися по двом темам:

– громадські городи в сучасному місті;

– мистецтво в громадських просторах.

Саме ці дві теми є надзвичайно актуальними саме зараз, коли європейська мода на міські городи дійшла до України, і коли місто Київ активно заповнюється муралами.

У Сквері, як завжди, буде затишна атмосфера, пригощання, напої, зіркові лектори і вечірній кінопоказ стрічки «Яма», переможця фестивалю Docudays UA (проект КіноСквер).

В рамках програми Арт-врожай відвідувачі зможуть придбати рослини та подарувати їх одному з міський проектів, які займаються створенням та розвітком громадських просторів (Парк Наталка, Сквер Небесної сотнї, Парк Дача (ІПАГ), Стадіон Старт, Самосад).

Також діятиме унікальна акція «Віддам в хороші руки», коли кияни зможуть абсолютно безкоштовно отримати квіти.

Діти, які завітають на заключний день Другого Київського урбан фесту зможуть дослідити унікальний дитячий майданчик Скеру та на мольбертах зобразити ескізи муралів своєї мрії.

Усі лекції та кінопоказ є безкоштовними.


Місце: Сквер Небесної сотні

Адреса: вул. Михайлівська 24-26 (внутрішній двір)

Дата: 27 вересня

Час: 11:00-21:00

Вартість: Безкоштовно


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23444 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button