Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Третього жовтня студенти CANactions School for Urban Studies презентують результати воркошопу за участю німецького урбаніста та архітектора Томаса Штельмаха, який відбудеться на території арт-заводу ПЛАТФОРМА.

cover

Архітектурне бюро Томаса TSPA працювало над проектом Берлінської центральної державної бібліотеки, займалося планом розвитку Рурського регіону у Німеччині, проектом з покращення міського  середовища північно-східного Парижа. Одним з зацікавлень Томаса також є сталий розвиток міста, яке сформувалося у його консультативній діяльності у рамках Програми  ООН з населеними пунктами UN-Habitat.

Під керівництвом німецького колеги протягом тижня студенти Школи CANactions будуть займатися розробкою бачення стратегічного розвитку території на прикладі арт-заводу ПЛАТФОРМА.

Учасники воркшопа вивчатимуть території арт-кластера і розроблятимуть практичні плани з трансформації будівель, організації публічного простору та навігації. У результаті буде представлено аналіз інфраструктури арт-заводу ПЛАТФОРМА, бачення подальшого розвитку території, а також стратегічні етапи реалізації програми.

Вхід вільний за попередньої реєстрацією за посиланням.


Місце: арт-завод ПЛАТФОРМА

Адреса: вул. Біломорська,1

Дата: 3 жовтня

Час: 16:00

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 265 днів. За цей час ми опублікували 23389 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button