Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Засновники і керівники The Burger, The Cake, Oh My Look, ресторанів ‘Желток’ і ‘Банка’, кав’ярні Чашка Espresso Bar, фестивалів don’t Take Fake та The New Old, IT компаній та інтернет магазинів в новій освітній програмі Вільної школи підприємництва.

Осінній курс зі створення та управління власним бізнесом триватиме з 15 до 18 жовтня 2015 року у Києві. Програма присвячена вивченню успішного досвіду діючих бізнесів, пошуку вільних ринкових ніш з метою створити власну справу.

Якщо ви бажаєте відкрити кафе або ресторан, IT компанію, інтернет магазин, доставку їжі, домашнє виробництво, успішний фестиваль, агенцію та розвити цей бізнес – вам буде цікава нова програма.

Графік: 4 дні занять з 9.00 до 21.00, більш ніж 30 практичних лекцій і майстеркласів. Без вікових і професійних обмежень.

Курс доповнений заняттями на теми фінансів, податків, а також консультаціями з юристом.

У програмі проведуть майстеркласи Саша Дергоусова (Весільна агенція Саши Дергоусової), Лера Бородіна (Oh My Look), Юлія Щукіна (Digital October, startup ‘Продленка’), Микола Бєлоусов (Madrobots), виробник солодощів Олена Токар з LOL&POP та багато інших. Дивіться докладний розклад.

Випускники програми стажуватимуться в компаніях викладачів та відвідають освітню поїздку до Європейського Союзу, де познайомляться з виробництвом і компаніями найцікавіших підприємців.

Нова освітня програма Вільної школи підприємництва – освітній проект від команди Вільної школи журналістики та Вільної школи економіки. Вільна школа працює в Україні з 2010 року.

Контакти кураторів: 044 362 28 36, 067 508 68 58, 093 252 27 31, [email protected]

Веб-сайт Вільної школи підприємництва.

Дата: 15-18 жовтня

Час: З 9:00 до 21:00

Вартість: 1500 гривень


partners

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button