Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що звільнив головного архітектора міста Сергія Целовальника.

Про це написали на сторінці у Фейсбуці «Кличко – мер». Крім того, Кличко заявив це публічно на камери. Прес-служба Департаменту архітектури та містобудування КМДА не коментує заяву міського голови.

547999

Сергій Целовальник займає посаду головного архітектора міста з 2010 року. Він наразі має двох заступників: першого заступника директора Департаменту – начальника управління регулювання забудови міста Куделіна Андрія Євгеновича та заступника директора Департаменту – начальника управління ландшафтної архітектури, комплексного благоустрою Захарченка Петра Антоновича. Також посаду в.о.заступника директора Департаменту – начальника служби містобудівного кадастру займає Анна Бондар.

На сайті «Української правди. Київ» пишуть, що у коментарі Кличка щодо звільнення Целовальника, який пізніше з’явився на сайті Кличка, уточнюється, що «давно стоїть питання про наведення ладу в сфері зовнішньої реклами та упорядкування ситуації з МАФами, але досі до кінця проблеми не вирішені».

Також Кличко поскаржився на засилля реклами та МАФів у Києві і додав, що такої її кількості він не бачив у жодному місті світу.

«Тому, за результатами незадовільної роботи за даний період, я ухвалив рішення звільнити головного архітектора і двох його заступників з займаних посад. Проведемо конкурс і візьмемо тих людей, які здатні навести лад у цій сфері і будуть працювати чесно та відповідально. А з очільниками управлінь будемо розбиратися окремо», – сказав Кличко.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button