Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

FRAT social club — вільний арт-простір для творчих людей. Він створений як майданчик, де можна професійно займатися монтажем, проводити лекції, майстер-класи та зустрічі, організовувати камерні концерти та стенд-ап шоу.

Що всередині?

Саме приміщення умовно поділяється на дві частини, які розділяють двері на коліщатах. У першій знаходиться ресепшн, барна стійка, дві невеликі кімнати з комп’ютерами, кiмната з iгровою консол’ю та столики для роботи. У другій частині розташований власне сам open space й невелика сцена, звідси можна потрапити до інших кімнат.

Тут облаштовано дві великі ігрові кімнати: в одній стоїть стіл для покеру, на якому можна грати й в інші настільні ігри, в іншій є ігрова консоль sony playstation, гамак та чимало місця для зручного розміщення. Розраховані кімнати відповідно на 10 та 15 осіб, після п’ятої години вечора їх можна бронювати за окрему платню.

Є дві невеликі кімнати на два місця, у яких встановлено потужні комп’ютери, на яких можна створювати й редагувати професійний фото- чи відеоконтент.

Працює кімната для переговорів та інших зустрічей. Вона облаштована проектором, усіма необхідними виходами для техніки, тут стоїть великий стіл та зручні крісла, а також є шухляди, у яких лектор може залишити свої речі.

Загальна площа приміщення близько 290 кв м. Працювати у просторі можна на умовах оплати за кожну годину, або придбавши абонемент на день або місяць. У вартість абонемента входить користування wi-fi, баром, де є кава, чай та печиво.

Дизайн для FRAT social club розробляла дніпропетровська дизайнерська студія Circle line. Усі меблі та матеріали — зроблено в Україні.

[metaslider id=11166]

Концепція – арт-простір

Засновники простору — Артем та Юрій. Юрій грав у команді КВК та протягом довгого часу цікавиться театром, пише тексти та сценарії для телешоу.

Відвідавши бізнес-тренінг у київському вільному просторі, Артем надихнувся тим, як багато людей було серед присутніх і сам захотів створити щось подібне. Але, на відміну від інших майданчиків у столиці, FRAT social club орієнтований саме на творчість та культурні події.

Для простору дуже довго шукали слушне місце і зупинилися на території поряд з Університетом культури й мистецтв. Сюди зможуть навідуватися студенти й реалізовувати тут свої творчі задуми.

Організатори співпрацюють з Конгресом культурних активістів, з київськими камерними театрами. У майбутньому планують підтримувати цікаві культурні ініціативи.

Фото: Олександр Ангеловський


Місце: FRAT social club

Адреса: вул. Коновальця 36-Д (колишня Щорса)

Вартість: Перша година — 35 грн, кожна наступна — 20 грн; Повний робочий день (Пн-Пт до 17:00) — 110 грн.


    Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23408 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
    | Хто ми такі?

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button