Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Британська група Test Dept приїде в Київ, щоб взяти участь у проекті Industrial Symphony: UK / Donbas, організованому фондом ІЗОЛЯЦІЯ та AV Festival.

Легендарні британські новатори – індустріальна група Test Dept вперше приїжджає в Україну. 24 жовтня в 19:00 Test Dept покажуть свої фільми і відіграють DJ-сет в рамках проекту Industrial Symphony: UK / Donbas.

Industrial Symphony: UK / Donbass присвячується синергії та взаємозв’язку між мистецтвом і індустріальним контекстом в сучасному суспільстві. Саме цей підхід представлений в українській прем’єрі нового звукового фільму групи Test Dept – DS30, знятого на честь 30-ї річниці страйків британських шахтарів в 1984-85 рр.

Test Dept – провідна фігура британської андеграундної культури 1980-х і 1990-х років. Група надихалась художнім авангардом першої декади російської революції. Зокрема, на їхню методику використання знайденого звуку вплинув перший український звуковий фільм, Ентузіазм (Симфонія Донбасу) режисера Дзиги Вертова.

Музиканти створювали необроблену, інстинктивну музику зі звуків металу і техніки, знайденої на занедбаних заводах. Рік тому Test Dept зібралися знову, щоб почати взаємодію вже з сучасною культурою і актуальним політичним кліматом, досліджуючи нові способи вираження, і працюючи зі своїм архівом в цифровому вигляді.

Програма заходу:

18:30: слайд-шоу Валерія Милосердова
19:00: Кінопоказ групи Test Dept
20:00: Q & A з Test Dept, фотографом Валерієм Милосердова і істориком Антоном Лягуша. Курирує дискусію директор фестивалю AV Festival – Ребекка Шатуелл
21:00: DJ-set групи Test Dept з живими візуальними ефектами


Місце: Платформа «ІЗОЛЯЦІЯ»

Адреса: вул. Набережно-Лугова, 8

Дата: 24 жовтня

Час: 18:30

Вартість: Безкоштовно


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button