Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У національному центрі Олександра Довженка планується створенням Музею кіно. З цієї нагоди оголошено конкурс на найкращий дизайн приміщення музею.

12122707_913184515436132_7861884323641702820_n

До конкурсу допускаються архітектори та дизайнери без обмежень. Одна з вимог – збереження індустріального простору кінокопіювальних цехів та його гармонізація з сучасними презентаційними технологіями.

Під Музей кіно в Національному центрі Олександра Довженка виділена частина приміщень п’ятого поверху (площею 1200 м2), в яких раніше розташовувались цехи обробки плівки. Він має складатися з таких зон:

Зона змінної експозиції / галерейний простір (Довженко-Холл);

Постійна експозиція з чотирма тематичними секціями;

Музей виробництва (зі збереженням сучасного виробничого циклу);

Додатково в проекті мають бути представлені зони спільного користування (коридор, туалет, кіно-крамниця, зона відпочинку тощо).

Конкурс дизайн-робіт триватиме до 8 листопада, а оголошення переможців відбудеться 11 листопада. Призовий фонд – 20 000 грн. та можливість реального впровадження проекту в роботу. Проекти необхідно надсилати на адресу: [email protected]. Уся додаткова інформація тут.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button