Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Цими вихідними арт-центр Closer відзначатиме своє дворіччя двома великими вечірками.

У п’ятницю в Києві вперше вступить DJ Stingray – символ музичної сцени Детройту та учасник культового електро-проекту Drexciya. У суботу Closer зустріне свого старого друга, японця з берлінською пропискою Yone-Ko – одного з творців впливового лейблу Cabaret та гуру сьогодення в світі тек-хаусу. У святковий вікенд за пультом Closer гратимуть резиденти клубу та ізраїльтянка Анна Халета.

stingray_dj-(1)

Шерард Інгрем – легенда Детройту, він став відомим ще наприкінці 90-х як учасник проекту Drexciya. У своєму нинішньому втіленні, DJ Stingray 313, ніколи не знімає маску під час виступів, таким чином підкреслюючи, що музика важливіше.За ті тридцять з чимось років, що Шерард активно пов’язаний з музикою, він своїми очима бачив і перші техно-вечірки Детройту, і міфотворців Underground Resistance, захід та нове відродження техно, але як і раніше вірить, що музика може змінити світ на краще. Втім, звучить вона вкрай радикально, і ніч п’ятниці для багатьох може стати не тільки музичним одкровенням, але й потрясінням.

yone_ko-(1)

Yone-Ko – один з тих, завдяки кому, японський тек-хаус займає настільки видатне місце в сучасній танцювальній музиці; резидент берлінського Club der Visionäre, засновник молодого лейблу Cabaret, де видаються такі артисти як Еван Баггс, So Inagawa і Bihn; а також власник унікальної колекції пластинок, яку він почав збирати ще в середині 90-х. За ці два роки Yone-Ko виступить в Closer вже втретє  – саме він першим відкрив київській публіці унікальний звук, що добре поєднує в собі японську витонченість та тендітну красу з невблаганною силою, притаманною ритмам німецького техно.


Місце: арт-центр Closer

Адреса: вул. Нижньоюрківська, 31

Дата: 16-17 жовтня

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button