Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Творці Kyiv Comic Con продовжують дивувати. 28 і 29 листопада в Українському домі відбудеться NECRONOMICON – перший у Києві фестиваль жахів, який відтворить естетику і атмосферу творів Лавкрафт.

12107828_671197346349006_489823124014220761_n

Український дім на два дні перетвориться на фантастичне місто-мультивсесвіт Імліц. Організатори «свята зла» обіцяють унікальну для Києва і України атмосферу хоррора з ефектом повного занурення в дійство.

У програмі: понад десять масштабних квестів у фантастичному місті, конкурс костюмів, косплей-шоу і гейм-зона без обмежень. А також: жива музика, розіграші та конкурси, тематичні стенди, присвячені серіалам, фільмам, літературі та іграм, близьким до жахів і dark fantasy, цінні подарунки.

Захід буде розділений на кілька зон: окрім головної, яка буде відображати тематику усього фестивалю, кожному напряму буде відведений окремий майданчик.

Для дітей до дев’яти років вхід безкоштовний. Діють знижки для косплеєрів за умови попередньої реєстрації.


Місце: Український дім

Адреса: вул. Хрещатик, 2

Дата: 28-29 листопада

Вартість: 1 день -150 грн; 2 дні — 200 грн


    Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
    | Хто ми такі?

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button