Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київські розробники запустили соціальну платформу «ЖИТЕЛИ», яка покликана об’єднати мешканців багатоквартирних будинків для подальшого спілкування і самоорганізації з метою створення більш комфортних умов для життя.

Screen-Shot-2015-11-03-at-2.34.11-PM

Сергій Сергійчук, співзасновник проекту: «безліч багатоквартирних будинків Києва перебувають у жахливому стані, і ми хочемо допомогти людям організуватися, проводити зібрання мешканців через Інтернет і, можливо, знайти лідерів у своїх будинках для наведення у них порядку і створення ОСББ».

Проект щойно запущено, наразі вже є два активних будинки: на вулиці Саксаганського, 85 (зареєстровано вісім мешканців є чотири обговорення) й на вулиці Урлівській, 34 (зареєстровано 34 мешканці є чотири обговорення). Нещодавно були підключені нові багатоповерхівки й організатори чекають на результати. Після підключення до сервісу у під’їздах цих будинків з’являються оголошення (картинка нижче), які закликають мешканців будинку реєструватися.

url34

Схема користування платформою проста. Після реєстрації користувач бачить усіх зареєстрованих сусідів свого будинку онлайн. Таким чином, спільнота отримує онлайн-майданчик, де може обговорювати будь-які питання щодо власного будинку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button