Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23263 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Екскурсія-лекція на сміттєпереробне виробництво у Обухів, яка відбудеться дев’ятого листопада,— перший виїзний захід проекту «Україна БЕЗ сміття».

12193801_1643102102606183_7719619254740369621_n

На підприємстві можна буде побачити на що перероблюють пластикові упаковки, картон й папір, скло й метал.  Під час поїздки на екскурсію в автобусі будуть обговорюватися теми сортування побутового сміття. Можна буде дізнатися, як організовувати простір для сортування у квартирі, що з вашого сміття не підлягає переробленню в Україні, куди здавати відсортоване сміття, аби бути впевненим у його переробленні.

ЧИТИТИ ТАКОЖ: Україна без сміття: дайте відходам друге життя

Під час поїздки учасників пригощатимуть трав’яним чаєм та млинцями. Тому організатори просять взяти з собою термокружки та звичайний посуд, оскільки на екскурсії не буде одноразового посуду.

Щоб відвідати екскурсію, треба зареєструватися за посиланням.

Збір групи відбудеться 9 листопада о 10:00 біля станції метро Видубичі. Від’їзд о 10:30.

Початок екскурсії о 11:20. Кінець о 12:00. Приїзд в Київ — 12:40. Вартість — 200 грн. Знижка для сімейної пари — 350 грн на двох. Дітям до семи років — безкоштовно (без надання окремого місця в автобусі) у супроводі дорослого.

 

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button