Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Незабаром стартує TripAdvisor Україна. Сайт-помічник мандрівника отримав домен .UA, який раніше належав кіберсквотерам, і відтепер розпочне працювати на українському ринку українською мовою, повідомляє AIN.ua.

Screen-Shot-2015-11-09-at-3.49.08-PM

За словами начальника відділу туризму Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Івана Ліптуги, раніше TripAdvisor співпрацював з асоціацією «Туризм Одеси», кожного року обираючи ТОП-10 готелів й ресторанів. Днями ж українська сторона провела у лондонському офісі перші переговори щодо того, аби розширити партнерство на всю Україну. Згідно зі словами Ліптуги, це дозволить збирати й аналізувати дані з ресурсу TripAdvisor, а також інтегрувати різноманітні інструменти сервісу у національний туристичний портал, а також отримувати об’єктивну оцінку рейтингу туристичної сфери в Україні.

На думку експертів, поки що сайт TripAdvisor використовують небагато українців, через мовний бар’єр. Але запуск сервісу українською має виправити ситуацію.

Домен tripadvisor.ua раніше належав харків’янці Олені Савченко, але компанія звернулася у суд і почала вимагати від Державних служби інтелектуальної власності анулювати свідоцтво про ТМ, видане українці. Згідно з рішенням Солом’янського суду Києва, сторони уклали мирову угоду: Trip Advisor LLC отримує права на домен верхнього рівня, а Савченко — $2000 компенсації.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button