Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На ВДНГ до Нового року організують майданчик розваг «Зимова країна». Тут облаштують ковзанку, площею 4000 кв. м, крижані гірки, висотою 12 м, відкриють резиденцію Діда Мороза. На території проходитимуть ярмарки, працюватимуть фудкорти і дитячий павільйон.

ZK_VDNH_Map_v05-04_vbc

«Зимова країна» — позаефірний проект телеканалу СТБ. Один з павільйонів організатори спільно з ВДНГ переформатують у сучасний «Концерт Хол ВДНГ», його обладнають сучасною технікою і побудують  сцену. Саме тут з 19 грудня, два рази на день буде проходити 3D-шоу «Вартові мрій» від Костянтина Томільченко і творців вистави «Барон Мюнхгаузен».

Зона розваг для всієї родини «Зимова країна» працюватиме щодня: у будні – з 10:00 до 23:00, у вихідні – з 10:00 до 00:00.

Для дітей старших чотирьох років вартість вхідного квитка в будні дні – 25 грн, у вихідні – 40 грн, для дорослих – 25 грн і 70 грн відповідно. Ціна квитка «вхід + розваги» в будні дні – від 60 до 130 грн, у вихідні – від 60 до 160 грн. Квитки на спецподії коштуватимуть від 100 до 200 грн.

CT_Pavilion_teatr_holl-v03_ukc

У проекті передбачена система абонементів, велика програма знижок і пільг:

– Безкоштовний вхід дітям, що не досягли 4 років (у будь-який день);

– Безкоштовний вхід пенсіонерам, дітям-сиротам, ветеранам ВВВ, учасникам АТО та інвалідам (за пред’явленням документа) – з понеділка по четвер;

– Знижки для дітей до 12 років (за пред’явленням документа);

– Абонементи на каток, крижані гірки, дитячу зону;

– Вхід на територію «Зимової Країни» до 10:00 – вільний.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button