Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У житловому комплексі «Місто набережних» у Хімках, що у Підмосков’ї, пішохідні переходи на вулицях намалювали з фрагментів робіт художників-абстракціоністів: Піта Мондріана, Казимира Малевича, Василя Кандінського, повідомляється на сайті urbanurban.ru.

Screen-Shot-2015-12-01-at-12.03.01-PM

Роботами трьох майстрів прикрасили п’ять переходів. Для цього компанія-забудовник обрала найбільш популярні території житлового комплекса.

Screen-Shot-2015-12-01-at-12.03.12-PM

На думку девелоперів, такий прийом не лише оживить міське середовище, а й допоможе привернути увагу усіх учасників дорожнього руху: автомобілістів, велосипедистів, пішоходів. У останніх може виникнути бажання переходити дорогу лише на переході. Поряд з кожною «зеброю» встановлена інформаційна табличка, яка має зацікавити мешканців району.

Screen-Shot-2015-12-01-at-12.02.49-PM

Фото: Urban Group

02-(1)

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button