Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Нове дуже зелене місце для роботи відкрилось неподалік від станції метро «Шулявська». «САД» відрізняється від інших просторів тим, що відвідувач має в розпорядженні не тільки швидкісний інтернет, робоче місце і печиво з чаєм, а й юридичну та бухгалтерську підтримку.

Смартворкінг знаходиться за адресою вул. Довженка, 5А, у приміщенні колишнього поліграфічного комбінату – за словами засновників тут раніше друкували книжки. Простір підготували за п’ять з половиною тижнів, так як пізніше у киян почнуться святкові клопоти. Навесні співзасновник смартворкінгу обіцяє зробити велопарковку для клієнтів.

Концепція саду у виробничому приміщенні, за задумом авторів, має нагадувати про сонячне літо навіть взимку. Крім того, це звучить класно: «Я працюю у саду».

Це звучить класно: «Я працюю у саду».

У засновників простору є своя команда дизайнерів і програмістів, вони також адмініструють декілька стартап-проектів. Тому під час проектування смартворкінгу, виходили й з власного досвіду адміністрування невеликих команд.

Коворкінг «САД» – це втілення ідей про ідеальне місце для цивілізованої віддаленої роботи. Власники досить довго підбирали приміщення. З одного боку зручне з логістичної точки зору, тобто поруч з великим транспортним вузлом (4 хвилини від ст. М. «Шулявська»), а з іншого боку – в тиші і спокої, де шум за вікнами не буде заважати, і відволікати від роботи. «САД» – це зелений оазис серед бетону. У приміщенні дійсно дуже зелено, рослини тут стоять на підлозі, столах та підвіконні, висять на стелі і навіть на фотошпалерах. Посередині великого опен-спейсу збудовано другий поверх з дерев’яних перекриттів. Там знаходиться лаундж-зона.

[metaslider id=12325]

У закладі 70 місць для роботи у опен-спейсі, 8 окремих кабінетів для команд, кімната для переговорів, конференц-зал на 50 осіб, велика кухня та дві лаундж-зони для відпочинку. Також у коворкінгу є кур’єрський пункт «Нової пошти», фотостудія, можливість підключити міську телефонну лінію.

Засновники пропонують також спеціальні умови та додаткові переваги для інтернет-магазинів, іноземних компаній, програмістів, SMM-менеджерів, дизайнерів. Більше про переваги можна дізнатись на сайті коворкінгу.

Тарифи

8 днів на місяць – 850 грн.
1 місяць – 1800 грн.
Послуга фіксації робочого місця за вами – 400 грн./міс.
Командний кластер (4 місця поруч) – 6950 грн./міс.
Кабінет – 9950 грн./міс.

 

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button