Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Новорічні святкування на Подолі — «Казки старого Подолу-2» — розпочнуться 25 грудня на Контрактовій площі. Організатором цього року є фестиваль «У пошуках Made in Ukraine».

Контрактова-площа_банер

У програмі – щоденні концерти українських музичних зірок та кращих ді-джеїв, спеціальна джазова програма від фестивалю «Джаз Коктебель», карусель, льодовий бар, чотири яскраві фотозони, резиденція Святого Миколая, альтернативна традиційній ялинка з цукерок, ярмарок хенд-мейду біля пам’ятника Сковороді та безліч веселих конкурсів та зимових розваг. Вхід на усі заходи новорічного фестивалю – абсолютно безкоштовний.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Новорічні святкування 2016 у Києві

Програма:

25 грудня (відкриття ярмарку) – гурт RIZUPS

26 грудня (20:00) – гурт Тартак

27 грудня  – Майк Кауфман-Портніков (джаз)

Новорічна ніч – святковий спектакль

7 січня (19:00) – хорова капела Дударик; Тарас Чубай та гурт “Плач Єремії”

Різдвяний ярмарок українских виробників розпочне працювати 25 грудня на Контрактовій площі. Наразі учасниками новорічного фестивалю під назвою Казки Старого Подолу-2 стали близько ста українських виробників сувенірів, подарунків, а також усього, без чого неможливі свята та візити у гості. Це невеликі, локальні бізнеси, які з любов’ю виготовляють свою продукцію.

Крім того, гостей пригощатимуть понад 30 представників вуличної їжі та київських ресторанів. Поряд облаштують лаунж-зону із солом’яними крісламі, де гості зможуть випити гарячого чаю й какао, зігрітися та взяти участь у новорічних забавах і конкурсах.

Фото на головній: http://nashdomkiev.com/

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23478 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button