Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На цих вихідних у київській галереї Д12 відкриється новорічний маркет «Всі. Свої: Подарунки». Тут представлять більше 200 українських молодих брендів, які створюють небанальні презенти для дорослих і дітей.

Ярмарок займе три поверхи галереї. Також тут працюватиме каліграф, який зможе підписати вітальну листівку.

На маркеті будуть подарунки на будь-який смак ― від наборів керамічного посуду Orner Store до прикрас ручної роботи Dari.Jewellery, від картин «Майстерні Ми» до оригінальних подарунків для чоловіків Truman. Серед учасників буде багато виробників декору, одягу для дому, різноманітних аксесуарів і шкіряних виробів.

MiMiHouse

Історія багатьох брендів починалася зі складностей підібрати для себе щось якісне і за прийнятною ціною. З такою проблемою колись зіштовхнулися виробники домашнього декору Sweet Home. «Я робила ремонт у себе вдома і зрозуміла, що багато речей, які потрібні для створення домашнього затишку, або неякісні, або коштують дуже дорого, ― пояснює одна із засновників бренду Олена Поліщук. ― І от кілька місяців тому ми з моєю подругою і колегою Тетяною Токан все обговорили і вирішили створювати плетені пледи і наволочки, стьобані покривала і піжами. Найближчим часом ми плануємо розширити свій асортимент і запустити чоловічі піжами і ще більше декору».

Slenzak

Будуть на маркеті і бренди для дітей. Один з них ― Father and Son. «Ідея створення Father and Son народилася влітку. Я знала, що моя подруга Катерина Лисенко, засновниця бренду Inshi, хотіла шити спідню білизну для чоловіків. А у мене була мрія робити одяг для тат і синів. Тоді ми почали свою роботу з колекції яскравих шортиків. Зараз ми плануємо розширити модельний ряд спідньої білизни і додати одяг для дому і сну. На ярмарку будуть представлені подарункові комплекти шортиків для тата і сина вартістю 475 гривень», ― розповідає Катерина Бадікова.

Для зручності гостей на маркеті «Всі. Свої: Подарунки» будуть відкриті три тераси, де можна насолоджуватися мальовничим краєвидом Києва і пити гарячий какао або глінтвейн.


Місце: Галерея Д12

Адреса: вул. Десятинна, 12

Дата: 19-20 грудня

Час: з 10:00 до 20:00

Вартість: Вхід безкоштовний


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button