Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Компанія IBS Education запрошує на Зимову школу IBS, яка пройде з 1 по 6 лютого.

В Києві все більше і більше з’являється курсів, тренінгів, освітніх проектів. Більшість з них схожі один на одного. Саме через таке розмаїття пропозицій слухачі стають все більш вибагливими до якості отриманого продукту. Компанія IBS Education вже має досвід проведення успішних освітніх проектів, але цього разу вона представляє дещо особливе – Зимову школу IBS. Унікальне поєднання воркшопів із провідними бізнес-тренерами по одному з трьох напрямків: маркетинг, менеджмент або бізнес. Лекції від відомих бізнесменів, маркетологів та менеджерів із кращих українських та міжнародних компаній, а також робота над власним проектом. Це, без перебільшення, унікальний за своєю суттю та форматом захід як для України, так і для Європи.

Page1

Протягом шести днів 75 учасників зі всієї України зможуть прослухати та познайомитись із 25 відомими спікерами. Це і Олександр Кардаков засновник та CEO Датагруп, і Руслан Крамаренко заступник голови КМДА (2010-2014), і Дмитро Мужук засновник смарт-кафе Bibliotech. Також спікерами на Зимовій школі будуть топ менеджмери Mondelez, Louis Dreyfus, EY, Colin’s, ATMASFERA, Bigggg Idea, Хмарочос, Inspired, Group DF, Zenith Optimedia, 3S Agency, Молочний Альянс, Колорис, Proffstore, Счастье Хаб, Hashtag, Web Face та багато інших.

Більш детально про Зимову Школу IBS Ви можете дізнатись, відвідавши сайт, а також слідкуючи за новорічними акціями та знижками у Facebook, Вконтакте та Instagramабо за телефонами:

063-128-50-11 Олександр

050-743-75-81 Анна

093-073-11-20 Ольга


Місце: Київський національний економічний університет

Адреса: вул. Мельникова,81

Дата: З 1 по 6 лютого 2016 року

Вартість: Від 1300 гривень


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button