Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У суботу, 9 січня, у Києві відбудеться відкритий турнір «Що? Де? Коли?» Це — інтелектуальна гра, у якій команди з шести гравців шукають правильну відповідь на запитання протягом хвилини за допомогою мозкового штурму.

Перший відкритий турнір у столиці відбувся у вересні 2014 року. З того часу пройшло 11 турнірів, у яких взяли участь понад 500 осіб.

chgk6

Правила дещо відрізняються від оригіналу  «Що? Де? Коли?» . Тут немає телеглядачів і одночасно змагаються не шість гравців — їхня кількість досягає 200. Зазвичай, гра відбувається у два кола. У першому — серед присутніх команд розігрується 30-40 запитань. По результатах першого кола визначаються чотири кращі команди. Вони виходять у плей-офф і грають між собою один на один.

DSC_0171

Гра розрахована на усіх, хто цікавиться турніром, а не лише на професійних гравців клубу.

Серед організаторів: Віталій Онопрієнко — автор ідеї, Вадим Щедрін — відповідальний за розвиток проекту, Тетяна Капустинська — відповідальна за організацію і соціальні мережі.

11133975_679415572170665_7142680253679704183_nВіталій Онопрієнко
організатор, автор запитань і ведучий турнірів «Що?Де?Коли? у Києві»

«Ми проводимо турніри більше року. На мою думку, головна відмінність нашого «Що? Де? Коли?» від інших подібних заходів у тому, що ми організовуємо цікаві й драйвові ігри. Крім того, відповідально і з любов’ю ставимося до кожного аспекту організації. До речі, це підтверджує останнє опитування, проведене серед наших гостей. Три основні складові, за які ми отримали найвищі оцінки, — це запитання, музика й атмосфера».


Адреса: вул. Довженко, 3

Дата: 9 січня

Час: 19:30

Вартість: вхідний квиток — 100 грн; до 5 січня вартість командного квитка — 500 грн


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button