Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Для Києва розробили мобільний застосунок ARoglyph зі спеціальним шаром віртуальної реальності з описом туристичних та історичних місць, які знаходяться у пішій доступності від користувачів.

Застосунок розроблено у партнерстві україно-американської компанії ARoglyph Inc з «Интересный Киев». Прогулюючись Києвом за допомогою додатку, ви побачите у своєму смартфоні або на планшеті усі найближчі найбільш цікаві й секретні місця за версією «Интересный Киев», а також зможете прочитати враження людей, які бували в цих місцях раніше.

Додаток надає можливість розміщувати віртуальні мітки у будь-якому місці планети, без прив’язки до конкретної адреси. Але користувачі можуть бачити тільки ті мітки, які знаходяться в радіусі двох кілометрів — на відстані пішої доступності. Крім цього, можна додавати свої власні мітки.

Untitled-1

За допомогою  ARoglyph можна знайти нові цікаві місцини для прогулянки або приємного проведення часу. Проект «Интересный Киев» надав для застосунку свою базу даних. Таким чином,  мобільному додатку ці відомості представлені у вигляді міток. Основна версія додатка — україномовна, а також є версії англійською, іспанською та російською мовами.

Можливості для жителів міста:

– Знайти і відвідати найближчі туристичні або інфраструктурні об’єкти (включаючи пам’ятники архітектури, музеї, готелі, кафе, ресторани, зупинки громадського транспорту тощо)
– Подивитися коментарі та відгуки по кожному об’єкту залишити свої власні враження, відгуки, зауваження і поради
– Приєднати додаткові фотографії, голосові коментарі до певної віртуальної мітці

За допомогою застосунку також можна взяти участь або ініціювати соціальний проект (адресна допомога малозабезпеченим, багатодітним сім’ям, поліпшення інфраструктури нашого міста та інші.) Шляхом встановлення відповідної відмітки, розташованої в місці, потребує уваги.

Встановивши додаток на свій смартфон або планшет, користувач може авторизуватися за допомогою соціальних мереж. Застосунок можна безкоштовно завантажити у Google Play чи  App Store.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button