Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23473 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За підтримки WNISEF лабораторія міських досліджень CANactions надає можливість активним українцям та ініціативним групам взяти участь у Конкурсі Урбаністичних Грантів, повідомляє сайт лабораторії.

Заявки можна відправляти до 15 лютого; про переможців буде оголошено 1 березня. Автори зможуть представити свої проекти та їх реалізацію на міжнародному архітектурному фестивалі у травні.

12546257_956489991066161_1425878980_o

CANactions надає приоритет рішенням тактичної трансформації міського середовища на мікрорівні, які сприяють позитивним суспільним зворушенням та активному залученню громади в процес реалізації проекту. Серед приоритетних напрямків – міська економіка, екологія міста, урбаністика, культура, навігація.

За результатами конкурсу не більше 10 фіналістів, обраних журі, отримають суму до $5000 на реалізацію своїх конкурсних проектів.

До складку журі увійдуть керівник програми Місцевого економічного розвитку Western NIS Enterprise Fund Ірина Озимок, член Експертної Ради Школи CANactions Андріус Неміцкас, засновник архітектурного фестивалю CANactions Віктор Зотов, заступник керівника проекту “Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова”, GIZ, Міхаел Енгель, член команди-переможниці конкурсу “Best Urban Social Startup” Олена Гранкіна.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button