Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

30 січня в Києві директорка видавництва «Основи» поділиться досвідом створення і просування видавничого продукту, «маркетинговою зброєю» і методами управління книжковими проектами.

1

Обов’язкова попередня реєстрація слухачів: https://goo.gl/iiJFpu

Учасники курсу дізнаються тонкощі маркетингу на книжковому ринку, успішні практики та стратегії просування книжок, як знайти і задовольнити читача, як скласти дієвий план та власне «як продати книжку»

Детальна програма:

Маркетинг у видавничій сфері. Що таке маркетинг? Які найважливіші моменти (продукт / ціна / клієнт-орієнтованість/ брендування / позиціонування)?

Бюджет. Як визначити реалістичний маркетинговий бюджет, відповідно до цілей / вимог?

Research. Як менеджер ви будете мати потребу в інформації для прийняття обґрунтованих рішень. Де цю інформацію знаходити? Як її краще зібрати, проаналізувати і які висновки робити?

SMM. Як поєднати SMM комунікацію з цілями підприємcтва? Як ефективно вимірювати продуктивність? Як створити ясніше бачення, цілі?

PR. Як комунікувати з медіа? Як організувати презентації?

Досвід Видавництва «Основи». Case studies

Список літератури

Тривалість курсу – 6 годин лекційних і практичних занять. Програма буде цікава студентами видавничої справи і редагування видавцям-початківцям та авторам, які планують видати книжку. Також курс буде корисний дослідникам видавничої справи та усім, хто цікавиться книжками.  

Як взяти участь?

Щоб стати учасником курсу, потрібно заповнити реєстраційну анкету. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок – 400 грн (у вартість входить: навчальна програма, кава-брейки, роздаткові матеріали).

Контактна особа: Мар’яна Хемій (093-767-43-81, litosvita.org @ gmail.com)

Про авторку курсу:

Дана Павличко – видавець, директор видавництва «Основи», авторка багатьох концептуальних видавничих серій. Навчалася в United World College (Італія) та King`s College у Лондоні.  

Детальніше про курс читайте за посиланням.


Місце: Дім освіти та культури «Майстер Клас»

Адреса: вул. Лаврська, 16

Дата: 30 січня

Час: з 13:00 до 19:00

 

Фото: http://pexels.com

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button