Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23480 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З лютого Карткою киянина можна буде оплатити комунальні послуги без комісії, повідомляється у Facebook.

1

Картка киянина – банківська карта, що також має функцію дисконтної карти, проїздного квитку, цифрової медичної карти. З лютого 2016 року завдяки ініціативі Kyiv Smart City до функціоналу картки буде додана можливість оплатити комунальні послуги без комісії. Здійснити це можна буде на сайті ГІОЦ (Головного інформаційно-обчислювального центру).

Картку киянина можна оформити у столичному Ощадбанку чи банку «Хрещатик». На сайті останнього стверджується, що це повнофункціональна платіжна картка міжнародної платіжної системи Visa International, яка діє на території України і за кордоном у будь-якій країні світу.

Користування Карткою киянина іншими особами заборонено –
 на зворотній стороні картки є інформація про держателя картки та його фотографія. У разі передачі Картки киянина третім особам вона може бути заблокована.

Існує декілька видів карти киянина: соціальна (для надання визначеним категоріям киян соціальної допомоги), зарплатна (надається працівникам бюджетної установи або комунального підприємства, які зареєстровані у Києві) та «Картка киянина для жителів столиці», якуможе оформити будь-який житель міста за індивідуальним зверненням до перерахованих вище банків.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button