Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Гліб Ушаков прочитає 12 лекцій на тему архітектури XX століття і сучасної архітектури в Освітній станції 31В1.

8f6ee3a-760_450-08

Курс починається оглядом основних напрямів сучасної світової архітектури, з першої чверті ХХ ст. по сьогоднішній день. Будуть представлені роботи видатних архітекторів, які змінили вигляд світових міст. Окрема увага буде приділена визначним архітектурним ідеям, їхньому зародженню та формам здійснення. Лекції проілюстровані фотозображеннями видатних будівель, концептуальними проектами, портретами архітекторів та іншими наочними прикладами.

Гліб Ушаков висвітлить такі теми та питання, як форма в архітектурі, естетика природних конструкцій, деконтруктивізм та хай-тек в архітектурі, конфлікт модернізму та постмодернізму та ішні.

Набір в групу триватиме протягом курсу. Приєднатись до лекційної програми можна в будь-який час, обравши зручний абонемент. Тривалість лекції — дві години. Лекції проходитимуть щосереди о 19:00 з 3 лютого по 20 квітня.

Гліб Ушаков — кандидат архітектури за спеціальністю «Теорія архітектури», доцент Київського національного університету будівництва та архітектури, майже десять років працював архітектором КиївЗНДІЕП (Київського зонального науково-дослідного і проектного інституту по цивільному будівництву). Архітектор-дизайнер і вільний художник.

Фото: Platfor.ma, dkazpi.com


Місце: Освітня станція 31В1

Адреса: вул. Пушкінська, 31в1

Дата: з 3 лютого по 20 квітня

Вартість: Вартість абонемента на одну пробну лекцію — 250 грн, на шість лекцій — 1400 грн, на повний курс з 12 лекцій — 2700 грн. Про способи оплати можна дізнатися за посиланням, для реєстрації на курс потрібно перейти сюди


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button