Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У смартворкінгу «Сад» 20 лютого відбудеться турнір «Що? Де? Коли?», організований «ЧГК в Киеве».

Гра складається з двох загальних раундів, у яких розігрується по 15 запитань, на які команди відповідають після хвилинного колективного обговорення, й фіналу, куди виходять чотири команди, які дали найбільше правильних відповідей у попередніх турах. Вони продовжують змагатися між собою. У фінальних раундах з’являються звична для формату брейн-рингу кнопка.

Учасники попередніх турнірів розповідають, для того, аби  грати у «Що? Де? Коли?» не обов’язково бути гіками чи кандидатами наук, чи посилено готуватися перед грою. Достатньо мати живий розум й ерудицію і, шукаючи відповідь на запитання, пропонувати команді усі варіанти, які спадають на думку, навіть, якщо вони здаються безглуздими. 

Придбати квиток можна тут. Прийти на турнір можна одному з друзями, або цілою командою. Якщо ви не маєте команди, але хочете грати, у пошуку команди вам допоможуть на місці.


Місце: Смартворкінг «Сад»

Адреса: вул. Довженка, 3. Ст. метро «Шулявська»

Дата: 20 лютого

Час: 19:00

Вартість: 100 грн


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button