Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Києві будуть впроваджені сім кроків поліпшення пляжів для отримання європейської відзнаки якості пляжів «Блакитний прапор», стверджує комунальне підприємство.

DSC08978

Серед них – моніторинг якості води, підвищення безпеки, якісне прибирання зон відпочинку, створення вільного доступу для людей з інвалідністю, реалізація освітніх програм та роботи з благоустрою.

Зокрема, очистка води буде проводитися за сучасною технологією мікробіологічного тестування якості води Coliliert-18. Вона дозволяє отримати результати щодо забруднення вже через 18 годин після взяття проб, що в три рази швидше за стандартні лабораторні методи. Будуть підвищені заходи безпеки – кількість постів на пляжах збільшиться до 18, а рятувальників – до 80, що вдвічі більше за минулорічні показники. Також будуть проведені тренінги персоналу щодо безперешкодного доступу до води людям з інвалідністю на пляжах Гідропарку, заплановано придбання візків для купання.

Оновлення піску буде здійснено на чотирьох столичних пляжах – у Гідропарку (Передмістна слобідка, Дитячий) та на Оболоні (Наталка, Вербний). На останніх двох пляжах будуть облаштовані нові вбиральні.

Також в 2016 році буде подовжено підтримку безкоштовної програми «Школа літнього плавання», в рамках якої професійні тренери навчають юних відвідувачів пляжу «Дитячий» плаванню та безпеці на воді. На пляжах будуть встановлені нові навіси, функціонуватиме Wi-Fi та система радіоінформування.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button